top of page

ENAMORATS PER L'INSTAGRAM.

Hi havia una vegada una noia que es deia Blancaneus, que era la millor amiga d'un dels set nans, que vivien en el mateix barri, el de RIU SUD, a Santa Coloma De Gramanet.

Una vegada, van quedar per fer un tomb i es van trobar amb un dels germans del seu amic Mocós, el Savi, que era el germà més gran. De sobte, Blancaneus es va enamorar d'ell, li va demanar el seu Instagram: @SAVI_ELGUAPO. Aleshores, ella li va posar un like a algunes fotos, i viceversa. Savi, poc després, també es va enamorar, però no es va enamorar d'ella, sinó dels seus seguidors.

Al cap d'un temps, Blancaneus i Savi van marxar a viure junts. Aleshores, els altres 6 germans, @feliz_eldelcaràcter, @its.mudet, @who_is_rondinaire, @tímid-badoo, @mocós_kleenex,@dormilega.oficial, no els va agradar el que va fer el seu germà Savi i se'ls va ocórrer regalar-los, al matrimoni novell, un pastís de poma de benvinguda, però enverinat! A més, tenia un encanteri que faria que el Savi entrés en un son molt profund, i només es despertaria amb un petó d'amor real.

Al dia següent,van anar els 6 germans a donar-li un tròs de pastís el seu gemà Savi. Van anar a la casa seva, li van donar i va caure a terra adormit. En saber-ho, Blancaneus estava desesperada i va buscar ajuda, fins que un dels nans, el Mut, va parlar per primera i única vegada per dir-li com salvar el seu germà.

Finalment, després de saber el que havia de fer, la Blancaneus li va fer un petó, però tenia por que no es despertés... Sorprenentment sí que ho va fer i va ser aquí on el Savi es va enamorar realment d'ella.


bottom of page